اگر به نام خودم صلح کنم و پدرم هم از طرف خودش این ملک و به برادرم یا کل خانواده و یا هر شخصی صلح کنه تکلیف چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #84193324

سلام
من از پدرم وکالت کامل فروش یک ملکی و دارم حالا سوالم اینکه اگر ملک مذکور و به نام خودم صلح کنم و پدرم هم از طرف خودش این ملکو به برادرم یا کل خانواده و یا هر شخصی که دوست داشته باشه صلح کنه تکلیف چی میشه اینجا؟! آیا اولویت با صاحب سنده؟ یا به کسی که زودتر صلح کرده؟ و یا.....؟

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرض سئوال شما هر کدام از اسناد انتقال که زودتر صادر شده باشد به عنوان سند مقدم معتبر بوده و انتقال دوم باطل است .

با سلام. با توجه به ماده ۶۸۳ قانون مدنی، انجام مورد وکالت توسط شخص موکل فاقد منع قانونی بوده و بلااشکال است مگر اینکه عدم انجام عمل مورد وکالت تا اجرای وکالت در آن مدت از موکل سلب شده باشد. در فرض سؤال چنانچه به دلالت سند رسمی یا سندی که تاریخ تقدم آن محل تردید نباشد وکیل به مورد وکالت عمل کرده باشد، با وقوع انتقال، دیگر موردی برای اقدام اصیل باقی نمی ماند. در فرض اینکه معامله اصیل قبل یا هم زمان با معامله وکیل انجام شده باشد، معامله انجام شده توسط وکیل قابل ابطال است و متضرر از انجام معامله حسب مورد می تواند به اصیل مراجعه کند.