فسخ مبایعه نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۳ #84165047

سلام و عرض ادب
سال گذشته مادر بنده که کاملا بی سواد هستند بواسطه اعتماد به یکی از آشنایان و با ترفند ایشان مبایعنامه ای را در بنگاه انگشت زده اند بعد از آن بنگاه دار و همان شخص مبایعنامه را پر کرده مبنی بر اینکه که خانه را از مادر بنده خریداری کرده و مبلغی هم پرداخت کرده اند حال که مادر بنده فوت کرده آیا من راهی برای اثبات واقعیت دارم یا خیر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فوت مادر امکان ابطال معامله ضعیف خواهد بود

اگر این موارد به صورت قانونی اثبات شود امکان ابطال هست
اما با توجه به این مادر شما در قید حیات نیستند امکان اثبات دشوار است ولی اگر شهودی حاضر بودند و ادای شهادت کنند اماره برای دادگاه میباشد

با سلام
در صورت اثبات موضوع امکان ابطال وجود دارد .

بافوت مادرتان امکان ا بطال کم است اما راههای پی گیری حقوقی هست

با سلام
به دلیل فوت مادر شما بسیار سخت میشود اثبات کرد

درود
اثبات موضوع بسیار دشوار است چون مادرتان در قید حیات نیستند.

سلام و ادب, هر چند کار بخاطر فوت مادر اندکی دشوار است اما استشهاد مبنی بر بی سوادی مادر و سپس محل واریز وجوه دریافتی بابت معامله می شود ابطال یا اعلام بطلان رو با توجه به شرایط معامله خواست.