نحوه ی تغییر رای در دادگاه تجدید نظر چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۸ #84161197

با عرض سلام
من یه پرونده دارم که تصادف منجر به قتل غیر عمد محسوب میشه، حکم دادگاه برام اومد بعد خانواده مقتول به رای دادگاه اعتراض زدن میخواستم ببینم رای دادگاه در تجدید نظر تغییر میکنه؟ آیا مجازات عمومی حبس هم شامل تجدید نظر میشه؟ ممنون میشم پاسخ تون رو بفرمائید

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان افزایش مجازات حبس برای شما در صورتی که سوابق قطعی کیفری نداشته باشید، وجود ندارد.

اگر تجدیدنظر نسبت به حبس شما بوده باشد ، که با توجه به قانون جدید کاهش مجازات حبس به هیچ وجه افزایش نخواهد یافت

مجازات عمومی تعین شده افزایش نخواهد یافت.‌اگر رضایت بگیرید، شامل تخفیف در مجازات می شوید

امکان تغییر رای در دادگاه تجدید نظر وجود دارد

متاسفانه در طرح سوال ابهام وجوددارد ولی درکل اگررای بدوی باه احتمال تغییر کم هستش

درود بر شما، ممکن است حکم در تجدیدنظر تغییر کند.
مجازات عمومی حبس هم با توجه به عدم سوءپیشینه ممکن است کاهش یابد.

با سلام امکان تغییر رای در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد.