ایا راهی هست که هر دو سند هارو به حالت اول برگرداند؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۳۷ #84152212

سلام
وقتتون بخیر
بنده دیروز به همراه همسرم به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردیم و من به همسرم وکالت طلاق دادم و همسرم تمام مهریه اش را به من ابرا نمود
اما بعد از یک روز هر جفتمان پشیمان شدیم و تصمیم گرفتیم که هر دو سند هارو( هم وکالت و هم مهریه )را به حالت اولیه برگردانیم و باطل کنیم
و با مراجعه به دفتر خانه سردفتر گفت که میتوانیم وکالت را باطل کنیم اما در رابطه با سند مهریه هیچ کاری نمیشه کرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله گفته سردفتر درست است.

امکان تعیین مهریه جدید وجود ندارد بهتر است مالی را به عنوان طلب برای همسرتان تعیین کنید

باسلام
ابرا دین قابل برگشت نیست معمولا دررویه دادگاهها ابرامهریه پذیرفته نمیشود

با سلام
برای ابطال وکالت طلاق میتوانید اقدام نمایید و نیز برای مهریه ابرا شده توسط زوجه ، میتوانید در دفاتر اسناد رسمی به میزان ابرا شده تعهد مالی به همسرتان ارایه دهید

اظهارات سر دفتر درست بوده چرا که عقد وکالت جایز و اصولا قابل فسخ است، برعکس اقرار که رجوع از آن ممکن نیست

با سلام و درود . با توافق شدنی میباشد .

امکان پذیر است منتهی چون مهریه بخشیده شده نمیتوان مهریه تعیین کرد اما ابرا را باطل کنید و برابر با مقدار مهریه تعهد به پرداخت بدهید