اگر نفقه برای یکبار پرداخت نشود منع تعقیب صادر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۹۳ #84152

باسلام همسرم دوسالست منزل راترک کرده شکایت ترک انقاق دردادسرا انجام دادم تلفنا یک نوبت نفقه به حسابم پرداخت شد بعداز ان ابلاغ منع تعقیب برایم ارسال شد برای اعتراض دروثت معین رفتم گفتند شکایت ترک انفاق همین میباشدکه نفقه دریافت کردید اگزباردیگرپرداخت نکردمراجعه کنید وقتی مراجعه کردم گفتندمهلت اعتراض گذشته ازنوشکایت کنید نزد مسوول مرگز رفتم ودستور اجازه اعتراض رادادند واعتراض به دادگاه فرستاده شد ایتباتوجه به موارد مذکور دادگاه اعتراضم رابعدازمهلت تعیین شده میپذیرد

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اعتراض شما در صورتیکه مدارک محکمه پسند داشته باشید قبول میشود و در صورتیکه نفقه را پرداخت کرده باشید قرار منع تعقیب صادر میشود.