شکایت برای سهم الارث چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۹ #84117661

سلام وقت بخیر. برای سهم الارث ام میخوام شکایت کنم. یه سوالی داشتم گرفتن حکم از دادگاه مرحله سخت یا مرحله اجرایی سخت؟ پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول انحصار وراثت بگیرید و بعد نسبت به اموال دادخواست دهید

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت متوفی را بگیرید ، سپس دادخواست با عنوان تحریر ترکه و تقسیم ترکه علیه سایر وراث طرح نمایید

اگر شما گواهی حصر وراثت دارید درخواست تحریر ترکه به دفتر خدمات قضایی بدهید

با گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه طرح کنید

ابتدا گواهی انحصار وراثت را اخذ نمایید سپس دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه نمایید

درود بر شما، بدوا از طریق شورای حل اختلاف آخرین محل سکونت متوفی، اقدام به دریافت گواهی انحصار وراثت نموده، سپس دادخواستی مبنی بر تقسیم ترکه از طریق دفاتر الکترونیک قضایی ثبت فرمایید.

با سلام برای گرفتن سهم الارث شکایت نمیتوان کرد زیرا ارث جز امور حسبی است و باید از طریق حقوقی اقدام به گرفتن سهم الارث کرد ابتدا باید دادخواست گواهی حصر وراثت بدهید بعد از اخذ گواهی حصر وراثت وعدم توافق وراث میتوانید دادخواست تقسیم ترکه یا دادخواست سهم الارث بدهید که معولا حدود یک سال زمان میبرد