تجدید نظر به رای صادره بر تحصیل مال و شکایت پلیس فتا چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۷ #84112918

اتهام : تحصیل مال به مبلغ مجموعا 200/000/000 ریال

در خصوص اتهام آقای ب.ن فرزند ن.ن مجرد متولد 67 آزاد با معرفی کفیل و فاقد سابقه کیفری دایر بر تحصیل مال از طریق وارد کردن داده های متعلق به دیگری در سامانه رایانه ای موضوع شکایات آقایان : 1 . م.ع ................
2 . ن.س .............
3. م.و .................
صزفنظر از اعلام گذشت شکات با عنایت به اوراق و محتویات پرونده شکایت شکات و پلیس فتا بزهکاری مشارالیه محرز است لذا با استناد به ماده 741 تعزیرات و ماده 134 از قانون مجازات اسلامی به پرداخت سه فقره یکصد میلیون ریال جزای نقدی درجه 5 تعزیری در حق صندوق دولت محکوم و اعلام میگردد با عنایت به اینکه متهم فاقد سابقه کیفری بوده و شکات اعلام گذشت نموده لذا با استناد به بند های الف و ث ماده 38 و بند ت ماده 37 و تبصره 3 ماده 134 قانون فوق الذکربا اعمال تخفیف جزای نقدی مشارالیه به سه فقره 60/000/000 ریال تقلیل می یابد و فقط مجازات اشد اجرا خواهد شد . رای صادر شده حضوری و ظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابلاغ در محاکم محترم تجدید نظر استان قابل تجدید نظر خواهی می باشد .

ببخشین برای این رای دادگاه که بنده رو به سه فقره 6 میلیون جریمه نقدی محکوم کردند میتونم درخواست تجدیدنظر بدم ؟

و اینکه اگر تجدیدنظر قبول نشد و جریمه کم نشد میتونم درخواست اعسار بدم برای تقسیط ؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حق اعتراض دارید و در صورت تایید رای ، می توانید تقاضای اعسار مطرح کنید .