آیا دلیلم برای طلاق کافیه یا نه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۸۸ #84110926

سلام من یه ساله ازدواج کردم بنا به دلایل مسخره شوهرم هنوز باکره ام.
مشکلات دیگه هم داریم می‌خوام جدا شم آیا این که بعد یه سال ازدواج هنوز باکره م دلیل محکمه پسندی هس که دادگاه حق طلاق و به من بده یا نه؟؟ شوهرم مشکل جنسی نداره میگه باید مهرمو ببخشم
و دیگه اینکه من می‌خوام برم خونه پدرم بعد مهرمو بذارم اجرا بعد درخواست طلاق بدم به نظرتون درسته یا نه تو خونه خودش که نمیتونم درخواست بدم اینکه ترک خونه کنم مشکلی که پیش نمیاد؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر چنانچه عدم برقراری رابطه جنسی منجر ب عسر و حرج زوجه شود می‌تواند دلیلی قابل استناد برای طلاق باشد در ضمن الزامی ب بخشش مهریه ندارید و هرزمانی میتوانید آنرا ب اجرا بگذارید

با سلام با توجه به باکره بودن میتوانید جهت اخذ مهریه اقدام و از حق حبس خود استفاده کنید

باسلام و درود شما می توانید ازحق حبس استفاده کنید و مهریه را اجرا بگذارید.

خیر دلیل مطروحه برای طلاق کقایت نخواهد کرد از حق حبس استفاده کنید و مهریه را اجرا بگذارید

سلام اگر همسر شما مشکلی از لحاظ رابطه داشت شما میتوانستید به این دلیل از او جدا شوید ولیکن مواردی که شرح دادید، دلیل طلاق نیست

خیر دلیل کافی برای طلاق نیست و بایدیکی از شروط دوازده گانه ضمن عقد را اثبات کنید

نظر به اینکه باکره هستید میتونید به منزل پدر برید و از حق حبس استفاده کنید در اینصورت هم مهریه به شما تعلق میگیره و هم نفقه
اگه شش ماه ترک انفاق داشته باشه از حق طلاق استفاده کن