چطور بفهمم شوهرم برای خود گذرنامه تمدید کرده یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #84103876

با سلام خبردار شدم همسرم به اتفاق خانومی که ظاهرا صیغه کرده قصد خروج از کشور به همراه فرزند ۹ساله مان را دارد گذرنامه قبلی رو دارم جسور بفهمم واقعا این موضوع صحت داره یا نه

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
استعلام اینکه شوهر شما اقدام به تمدید گذرنامه نموده یا نه امکان پذیر نمیباشد .
مادر یا شخص دیگری که به حکم دادگاه عهده‌دار حضانت فرزند است، می‌تواند نسبت به ممنوع‌الخروجی فرزند اقدام کند تا ولی قهری نتواند بدون رضایت ایشان، نسبت به خروج فرزند اقدام نماید.
طبق ماده ۱۸ قانون گذرنامه برای اشخاص زیر ۱۸ سال تمام اجازه ولی قهری (پدر) برای خروج از کشور نیاز است اگر حضانت با پدر باشد اگرچه که می تواند برای فرزند گذرنامه اخذ کند ولی مادر می تواند با درخواست به اداره گذرنامه از خروج فرزند از کشور ممانعت به عمل آورد.

سلام
امکان پذیر نیست مگر شخصا اقدام کنید

با توجه به فقدان سمت قانونی امکان استعلام مربوطه را دارا نمی باشید
از طریق دادگاه خانواده اقدام کنید جهت جلوگیری از خروج فرزند ۹ ساله...

متاسفانه امکان پذیر نیست.

به دلیل عدم سمت قانونی شما امکان استعلام این موضوع را ندارید .