چه جوری میتونم اعتراض کنم که توان پرداختش رو ندارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۱۰ #84101947

با سلام و عرض ادب ٫ بنده هفته ی پیش درب پشت ماشین نیسانم از پارک دراومدنی باز شده و خورده به سقف ماشین رانا مدل ۹۳ بیمه مبلغ ۶ ملیون بهشون داده ولی ایشون بابت افت قیمت از من شکایت کرده و میگه کارشناس ۳۰ ملیون افت قیمت داده آیا حرف های این شخص میتونه صحت داشته باشه و من چه جوری میتونم اعتراض کنم وقتی توان پرداختش رو ندارم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود می بایست دادخواست اعسار بدهید...

باید دادخواست اعسار بدهید....

بادرودوسلام چنانچه رای قطعی شده راهی به غیرازدادخواست اعسارنمی باشد.

درود
نظر کارشناس ظرف مهلت مقرر قابل اعتراض است.

با سلام می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و در صورت قطعی شدن حکم دادخواست اعسار دهید

با سلام
می توانید در مهلت مقرر به نظریه کارشناس اعتراض کنید و در صورتی که شما محکوم به پرداخت مبلغ مذکور شدید می توانید دادخواست اعسار بدید.

با صدور رای قطعی دادخواست اعسار مطرح نمایید