با توجه به عدم پرداخت کامل مبلغ مورد معامله راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #84092273

خودرویی با مبلغ مشخص و صرفا وکالت تعویض پلاک فروخته ام متاسفانه خریدار بعد از تعویض پلاک بعد از ۲ ماه حاضر به تنظیم سند قطعی و پرداخت باقیمانده مبلغ معامله نشده ، به همین دلیل خواهان فسخ معامله و عودت خودرو صفر کیلومتر خود می باشم.خواهشمندم با توجه به یکی از مصادیق امکان فسخ معامله (عدم پرداخت کامل مبلغ مورد معامله) راهنمایی فرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان فسخ بستگی به مفاد قرارداد دارد و ارائه پاسخ در این خصوص نیاز به بررسی مدارک دارد و اما می توانید ضمن ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه ثمن اقدام به طرح دعوا کنید تا خسارت تاخیر در تادیه را نیز اخذ کنید

اگر در مبایعه نامه ذکر شده که عدم پرداخت مبلغ در موعد مقرر باعث ایجاد حق فسخ می شود ، میتوانید دادخواست فسخ مبایعه نامه و استرداد خودرو را بدهید . در غیر اینصورت تنها نسبت به مطالبه الباقی وجه میتوانید اقامه دعوی نمائید .