برای اوردن فرزندم بهتره از طریق دادگاه اقدام کنم یا اینکه اون رو به خانه خودم بیارمش؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #84082983

با سلام و خسته نباشید
دخترم حدودا ۱۱ سال داره و نزد پدرش زندگی میکنه الان خودش میخواد بیاد پیش من با من زندگی کنه ولی پدرش اجازه نمیده طبق قانون دختر بعد اتمام ۹ سالگی میتونه خودش تصمیم بگیره که با پدر یا مادر زندگی کنه و از نظر قانونی حضانت از طرفین ساقط شده میخواستم ببینم برای اوردن فرزندم بهتره از طریق دادگاه اقدام کنم یا اینکه به خواست دخترم اگه اونو به خانه خودم بیارمش و پدرش شکایت کنه ایا جرمی برای من داره و میتونه اونو دوباره برگردونه پیش خودش و اینکه ازدواج من ممانعتی برای نگه داشتن دخترم ایجاد میکنه یا نه؟ ممنونم از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق دادگاه اقدام بفرماید بصلاح می باشد

سلام از طریق دادگاه اقدام نمایید و بعد از ۱۸ سالگی میتواند تصمیم بگیرد