آیا پدرم میتونه فرزند رو بگیره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #84070100

سلام خسته نباشید.
پدر و مادر من میخوان طلاق بگیرن و خواهر من ۷ ساله است، پدرم میخواد اونو از مامانم بگیره
خواهرم به مامانم وابسته است

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
حضانت فرزند دختر که هفت سال تمام شده تا رسیدن به سن ۹ سالگی با پدر هست بعد از آن خود فرزند تصمیم می‌گیرد با کدام یک از والدین زندگی کنه

باسلام.بعداز ۷سالگی تا ۹سالگی حضانت دختر بعهده پدره. ولی مادر میتواند باستناد وابستگی روحی و عاطفی و حتی عدم صلاحیت پدر درحضانت دختر را بعناوینی که داره در دادگاه اثبات کنه.

دادگاه با در نظر گرفتن مصلحت طفل تصمیم میگیرد ولی طبق قانون حضانت فرزند دختر تا ۷ سالگی با مادر و پس از ان تا ۹سالگی با پدر است

بعد ۷ سال حضانت با پدر است تا ۹ سالگی ک دختر خودش انتخاب می کند با کدام والد بماند ولی در هر صورت مصلحت طفل باید رعایت شود و می‌توانید موضوع وابستگی عاطفی و روحی ب مادر را در دادگاه عنوان کنید

سلام حضانت فرزند دختر که به هفت سال تمام رسیده است تا رسیدن به سن ۹ سالگی با پدر هست بعد از آن خود فرزند تصمیم می‌گیرد با کدام یک از والدین زندگی کند در صورتی که مصلحت کودک در خطر هست و پدر شرایط و صلاحیت نگه داری ندارد میتونه مادر با داشتن دلایل معتبر از پدر سلب حضانت کند

سلام
حضانت فرزند چه دخترباشد چه پسر تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت پدر اثبات شود .اما بعد از بلوغ یعنی ۹ سال قمری برای دختر و ۱۵ سال قمری برای پسر خودش تصمیم می گیرد که با چه کسی زندگی کند .
توضیح اینکه مبنای محاسبه برای خواهر شما ۹ سال قمری است .

باسلام واحترام بله طبق قانون حضانت با پدر هست مگر صلاحیت نداشته باشند بعد از ۹سالگی خواهرتون خودش تصمیم میگیره باچه کسی زندگی کنه