افرادی که برای رسانه های غربی کار میکنند و اطلاعات امنیتی را برای آنها ارسال می کنند چگونه ردیابی می شوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۱ #84063568

سلام هنرجو کارگردانی هستم و میخواستم یک فیلم کوتاه که در مورد کار پلیس فتا هست بسازم و میخواستم بدونم افرادی که برای رسانه های غربی کار میکنند و اطلاعات امنیتی را برای آنها ارسال می کنند چگونه ردیابی و پیگیری می شوند

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرورش اخبار و دام گذاری و کنترلهای الکترونیک به طرق فنی و حرفه ای توسط نهادهای اطلاعاتی که کاملا محرمانه است از راههای شناسایی است

ردیابی افراد مذکور عمدتا از طریق کنترل آی پی و ردیابی مبداء و مقصد تماسها صورت گرفته و البته نقش مخبرین و افراد امنیتی نفوذی در گروهها و دستگاهها را نیز نباید دست کم گرفت . طبعا نمیتوان انتظار داشت که سیستم های امنیتی اقدام به افشای راههای کشف ارتباطات غیرقانونی در چارچوب تحقیقات افراد نمایند .

باسلام
معمولا از طریق ip شناسایی میشود و پس از بررسی از طریق دستور مقام قضایی اقدام میکنند