در صورت پرداخت جریمه شهرداری می توانم بعد از فروش ملک خسارت خود را از ورثه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #84052135

با سلام
زمانی که پدرم در قید حیات بودند یک مغازه که به منزل مان وصل است را به بنده بخشیده و تمام خانواده امضا کرده و قبول دارند و آلان خانه را برای فروش گذاشتیم بنده برای گرفتن پروانه کسب به شهرداری مراجعه و مبلغ ۱/۵ میلیون تومان حدود ۱۰ سال پیش بابت مغازه خودم و یک باب مغازه دیگر که به منزلمان وصل است و را پله خانه جریمه شدیم آن زمان آن را پرداخت نکردیم حالا برای پرداخت اقدام نمودیم که آن مبلغ به ۳۶ میلیون تومان افزایش یافته است.وراث میگویند چون تو برای این کار اقدام کرده ای پس خودت باید جریمه را پرداخت کنی.سوال بنده این است که آیا از لحاظ قانونی من باید پرداخت کنم یا که تمام وراث؟و اینکه اگر آنها هم باید پرداخت کنند اگر من همه پول را بدهم بعد میتوانم بعد از فروش خانه سهمی که به آنها تعلق میگیرد را از آنها پس بگیرم یا که خیر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
ورثه نسبت به جریمه منزل بایستی هر کدام سهمشان را بدهند و جریمه مغازه ها بعهده شماست .

سلام باید به ورثه اظهارنامه بدهید تا سهم خود را بدهند سپس اگر مجبور به پرداخت شدید ، بپردازید و بعدا از ایشان مطالبه کنید .