دریافت خسارت با کوپن بیمه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #84035658

من مدتی پیش تصادف کردم، طرف مقابل مقصر بود، خسارت و نمیداد من ماشینم رو با هزینه خودم درست کردم فاکتور هاشم موجوده
الان میخواد کوپنشو بده به من.
میتونم الان با کوپن بیمش خسارتمو از بیمه بگیرم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
در تصادفات که به جهت سازشی بودن کروکی ترسیم نمیشود باید هر دو طرف به اتفاق به بیمه مراجعه کرده و پس از قبول تقصیر مقصر شرکت بیمه جبدان خسارت مینماید

سلام به نظر امکان چنین امری را دارید و می توانید مراتب را از طریق بیمه بطور دقیق پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر
با توجه به سقف قراردادی که ایشان با بیمه دارند، جبران خسارت صورت می گیرد لذا می توانید با داشتن کوپن بیمه مراجعه نمایید.

با سلام - با توجه باینکه مدتی هست که از ماجرا گذشته وچون کروکی و عکس از خودروها موجود نیست بنابراین تشکیل پرونده بصورت کامل میسر نمیباشد لذا اخذ خسارت بعید بنظر میرسد .عکس وبازدید کارشناس از خودرو تصادفی وهمچنین پس از انجام تعمیرات نیز باید به رویت کارشناس بیمه برسد واین موارد برای ماشین شما امکان پذیر نمیباشد.