اتلاف اسناد دولتی و اخذ گذرنامه با مدارک جعلی موجب مخدوش شدن گذرنامه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۸۴ #84032

باعرض سلام و ادب
اینجانب متوجه شدم که دو برگ از گذرنامه ام که شامل ویزای شینگن معتبر تا ژوئن 2018 بود از گذرنامه من کنده شده و به سرقت رفته است. ابتدا به دادسرای نزدیک محل کارم مراجعه و اعلام شکایت کردم وپس از ارجاع به کلانتری به من اعلام شد که باید به پلیس مهاجرت و سفارت اعلام نمایم. به پلیس مهاجرت مراجعه نمودم و اعلام کردم که دو صفحه از گذرنامه اینجانب کنده شده است و گذرنامه همیشه در کوله پشتی در محل کار و منزل همراه من بوده است و به کسی هم مظنون نیستم. بعد از 4 هفته به من اعلام شد که پرونده شما به دادسرا رفته است. در دادسرا بازپرس از من درخواست ضامن نمود و من هم که بسیار شوکه شده بودم مقداری سوال و جواب کردم (که البته باعث عصبانیت بازپرس شد).باز پرس به من اعلام نمود که اداره پلیس مهاجرت از شما به جرم اخذ گذرنامه با مدارک جعلی ! و اتلاف اسناد دولتی شکایت کرده است. هم اینک برای من قرار مجرمیت صادرشده و کیفر خواست برایم صادر نموده اند. من هنوز کاملا مبهوت هستم که به چه جرمی و بر چه اساسی بر علیه من که خودم به پلیس مراجعه نموده ام اتهام اتلاف اسناد دولتی زده شده است..خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.در ضمن بلافاصله به سفارت مراجعه و و یزای خود را هم (که با هزار بدبختی گرفته بودم) کنسل کردم...

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اداره گذرنامه علیه شما شکایت مبنی بر ارائه مدرک جعلی برای ویزا کرده باشند بار اثبات بر عهده آنها میباشد که باید اثبات شود. شما نیز اگر مدارک سرقت رفته باشد باید اثبات کنید و اگر از نظر اداره گذرنامه مشکلی وجود نداشته باشد میتوانید مجددا آنرا دریافت کنید.