چگونه میتوان جلوگیری از طرح دعوای اعسار نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #84011365

با سلام
شخصی به منظور اذیت کردن طرف مقابل اقدام به طرح دعوای اعسار نموده است راهی برای جلوگیری از ان وجود دارد مثلا از او یک خودرو و یک کارگاه توقیف شده است.

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اموال توقیف شده از مستثنیات دین نباشد و اگر برای طلب کافی نباشد مابقی اعسار بررسی میشود البته شما هم میتوانی مال اگر دارد معرفی کنید

اگراموال توقیفی تکاپوی بدهی را دهد اعساررد میشود

بایستی دلایل عدم معسر بودن ایشان را به دادگاه رسیدگی به اعسار اعلام نمایید که همین دارا بودن خودرو و کارگاه است

سلام
اگر اموالی دارد توقیف شود تا بدهی از ان محل وصول گردد.

سلام
ایشان باید ادعای خود برای پرداخت محکوم به را اثبات نماید. شما می توانید در این خصوص به دفاع پردازید تا ادعای ایشان رد گردد. اموال ایشان را پیدا کرده و معرفی نمایید.

سلام
اگر اموال توقیف شده از مستثنیات دین نباشد و برای کل طلب کفایت کند طرح مسئله در دادگاه اعسار روند مسیر را تسریع نموده و به نفع شما میشود اما اگر برای طلب کافی نیست به عنوان پیش قسط پرداخت میگردد و برای مابقی اعسار بررسی میشود البته شما هم با شاهد و دلایل متقن می توانید مانع صدور رای اعسار شوید