چه درخواست یا دادخواستی بدم که زودتر بتونم بچه رو ببینم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۱ #84008202

با سلام و وقت بخیر خدمت وکلای محترم
باتوجه به شکایت بنده.برای منو بچه یکساله و نیمه ۷۰۰ تومن نفقه و الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت محکوم شد. حدود ۸ ماه از رای میگذره ولی فقط نفقه میده و خونه تهیه نکرده. بابت تهیه نکردن منزل و اثاث اجرای احکام گفت حکم جلب نمیشه بگیری ما ابلاغیه براش میفرستیم که تهیه کنه، اگه نکرد درخواست هزینه ریالی بده پولشو بده.
و چون ۲۰۰ تومن نفقه بچه کفاف خرجشو نمیداد و اصلا هیچ مسئولیتی قبول نمیکرد بابت بچه،بچه رو دو هفته است سپردم بخودش اظهارنامه هم براش فرستادم،دادگاهم قبول کردحرفامو،و نظر داد که با توجه به پرونده نمیتوان زوجه را اجبار کرد از فرزند نگهداری کند. زوج میتواند درخواست سلب حضانت بدهد.
حالا حدود ۱۵ روز است که بچه دست اونه.ولی حتی جواب تلفنم نمیده،نه میدونم کجا زندگی میکنه نه اجازه دیدن بچه رو میده،خودشم که زنگ میزنه فقط توهین و ناسزا، سوالم اینه چه درخواست یا دادخواستی بدم که زودتر بتونم بچه رو ببینم؟
و اینکه اگه بابت تهیه نکردن مسکن و اثاث مجبورش کنن پولشو بمن بده. میتونه مجبورم کنه بچه رو هم نگهداری کنم؟ یا اینکه میتونه بازم فقط نفقه رو پرداخت کنه و پولی که جهت خونه است رو پرداخت نکنه؟
و با توجه به موضوعات دیگه چه شکایتی علیه شوهرم میتونم انجام بدم؟
ممنون بابت پاسختون

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای توهین و فحاشی میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید. لذا حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.

بچه راببینی :
دستور موقت + تقاضای ملاقات فرزند
بچه تا ۷سالگی پیش شماست

سوالم اینه چه درخواست یا دادخواستی بدم که زودتر بتونم بچه رو ببینم؟
دادخواست ممانعت از ملاقات طفل که مجازت هم دارد

اینکه اگه بابت تهیه نکردن مسکن و اثاث مجبورش کنن پولشو بمن بده. میتونه مجبورم کنه بچه رو هم نگهداری کنم؟
خیر درحال حاظر شما مسئولیتی ندارید بابت نگهداری از فرزندتان

الان شما متارکه کردید؟ یا خیر؟