آیا میتوانم با ارایه حکم جلب به دادگاه موارد دیگری مثل مسدود کردن حساب های بانکیش را درخواست کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #84004861

بخاطر حساب مالی از شخصی برگه جلبش دارم ولی چندین بار تمدید کردم موفق به دستگیری نشدم ایا میتوانم با ارایه ان به دادگاه موارد دیگری مثل مسدود کردن حساب های بانکیش را درخواست کنم یا راه حل دیگری پیشنهاد کنید تا بتوانم طلب ام را که توانایی پرداخت دارد را بگیرم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید اقدام به توقیف اموال ایشان نمایید.

سلام
اگر از ابتدا درخواست استعلام های سه گانه انجام نشده اکنون میتوانید درخواست نمایید تا درصورت یافتن اموالی از ایشان نسبت به توقیف آنها اقدام نمایید

سلام

بله می توانید اقدام به توقیف اموال ایشان نمایید.
در این صورت اجرای احکام اقدام به استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک، راهور و بانک جهت شناسایی اموال ایشان و پس از آن توقیف خواهد کرد

معمولا صدور برگ جلب بنا به درخواست محکوم له و پس از استعلامات مقتضی و عدم دستیابی به اموال محکوم علیه صورت میپذیرد
شما میتوانید برگ جلب را به قسمت اجرا مسترد و تقاضای توقیف اموال و استعلامهای سه گانه را نمایید
راهور
اداره ثبت
بانکها