چجوری و به چه صورت و از کجا میتونیم پیگیری کنیم که زود تخلیه به نتیجه برسه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۹۱ #84003652

مستاجر ما تاریخ قرار دادش به پایان رسیده ولی تخلیه نمیکنه چجوری و به چه صورت و از کجا میتونیم پیگیری کنیم که زود به نتیجه برسه؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تخلیه از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می بایست طرح شود لیکن با توجه به شرایط کرونا شما می بایست دلیل داشته باشید

سلام
دادخواست تخلیه را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید

باسلام دادخواست تخلیه از طریق دفاترخدمات قضایی مطرح نمایید.

بسته به قرارداد اجاره تنظیمی، دادخواست دستور تخلیه یا حکم تخلیه بدهید.

با سلام
دادخواست تخلیه را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام .از طریق دفاترخدمات قضایی می توانید دادخواست تخلیه مطرح نمایید.دادخواست ارجاع به شوراحل اختلاف می شود واگر ودیعه ای از مستاجر در اختیار دارید در صندوق شورا به امانت بسپارید

سلام
دادخواست تخلیه تهیه و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید