فریب در ازدواج بعد از سه سال قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷,۲۳۵ #84003

با سلام
من در سال ۹۳ عقد کردیم و یک سال نامزد بودیم بعد یکسال نامزدی تصمیم به جدا شدن گرفتیم پرونده ها یکی یکی باز شدند از نفقه تا تمکین و ازدواج مجدد در همه پرونده ها به نفع من رای صادر شده مهریه خانم هم عندالسطاعه هست حالا خانم که دستش بجای بند نیست رفته شکایت فریب در ازدواج کرده که فلان زمان که در بیمارستان بستری بودی خودکشی کرده بودی ولی من خودکشی نکردم من بخاطر سوختگی در بیمارستان بستری بودم و در ضمن خانم تهدید هم کرده و اینکه میتوانند برایم پرونده سازی کنند منظورم این هست که با پول پرونده بیمارستان رو دست کاری کنند چون همچین کارهای در خانواده خانم هست ومن قبل ازدواج به خانواده خانم هم گفته بودم و هم خانم که سوختگی دارم و هم دیده بودند ولی الان شکایت کردند و دادگاه تشکیل شده و جواب دادگاه هنوز معلوم نیست من باید الان چیکار کنم با تشکر از شما

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بستری بودن شما به علت خودکشی هم اگر باشد تدلیس محسوب نمی شود،شما باید کپی مدارک بیمارستان رو با تایید تهیه و به دادگاه ارائه کنید

اثبات تدلیس در ازدواج با این مواردی که ذکر کردید قابل اثبات نیست و زوجه موفق در این پرونده نخواهد شد شما در جلسه دفاعیه تمامی مدارک پزشکی خود را ارایه دهید

با سلام
شکایت مردود میباشد

با درود شکایت ایشان راه به جایی نخواهد برد.

باسلام
دادخواست ایشون مبنی بر تدلیس باید اثبات شود

درود
شکایت ایشان رد می شود.

با سلام..
بنظر نمی رسد اقدامات ایشان مؤثر واقع شود و بدون شک شکایت ایشان رد می گردد..
موفق باشید..