از شکایت پشیمان هستم چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۷۷ #83983920

اگر در شکایت کلاهبرداری به دفتر خدمات غذایی یا دادگاه نریم و شکایتمونو پس نگیریم و فقط دردادگاه حضور پیدا نکنیم چه مشکلی پیش خواهد آمد حدود ۶۰۰ هزار تومن پول از خسابم خالی کردن ولی الان از شکیت پشیمون شدم و میخوام رسیدگی نکنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه ای دایر بر اعلام رضایت تقدیم نمایید.

شما می توانید با مراجعه به دادگاه تقاضای انصراف ازشکایت درخواست دهید

با درود لایحه ای مبنی بر رضایت تنظیم کنید

با سلام ،شما می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی لایحه ای با موضوع اعلام رضایت تنظیم و به شعبه رسیدگی کننده تقدیم نمایید. در غیر اینصورت دادگاه بعلت فقدان ادله کافی ،پرونده رامختومه اعلام خواهد نمود.

سلام وقت بخیر
لایحه ای مبنی بر اعلام رضایت ارائه نمایید.

لایحه ای تحت عنوان مختومه اعلام نمودن پرونده مطرح نمایید

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام گذشت کنید.