عدم اطلاع صاحب ملک از ثبت شرکت در منزل مسکونی او توسط مستاجر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۶۶ #83983496

سلام خسته نباشید ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
من یک انباری و مغازه به اجاره دادم بعد از دوسال هم یک منزل مسکونی هم به همان مستاجر اجاره دادم حال بدون اطاع بنده اقدام به ثبت شرکت در منزل مسکونی آن هم یک سال قبل اینکه منزل رو از بنده اجاره کنند کردهاند و در قرار داد هم هیچگونه نامی از ثبت شرکت نبرده اند
از شما خواهش می کنم که من رو راهنمایی کنید که چگونه میتوانم مانع این شوم که دیگر اداره مالیات برای ملک من مالیات در نظر نگیرد ؟
آیا باید به اداره مالیات مراجعه کنم؟
ممنون با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ثبت شرکت تعاونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
ایرادی ندارد و ایشان از منافع ملک که آدرس است استفاده نموده است .