آیا من میتونم شکایت کنم که زودتر به پولم برسم یا نه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۴۳ #83977402

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه عزیزان و وکلای محترم،بنده سال ۹۸ یک ماشین از یه نمایشگاه بصورت اقساطی ثبت نام به مبلغ ۵۰ میلیون کردم،که گفتن بعد از پنج ماه ماشین رو بهتون تحویل میدیم،تا الان که سال ۱۴۰۰ هست نه ماشینی دادن نه پولم رو صاحب نمایشگاه میگه نمیتونم ماشین تحویل تون بدم پول رو هم که میگه و رسمیت شدم باید صبر کنید،آخه من چقدر صبر کنم با اینهمه گرونیتا سود پولم هم میخواد ۱۰ درصد بیشتر نده که میگن شاید سود پولتون هم ندن،و یه موضوع دیگه ایشون یه داور گرفتن که پول مردم رو پس بدن

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اقدام به شکایت نمایید.

بله می توانید هم شکایت کنید و به پولتان برسید و هم خودرو را تحویل بگیرید. اقدام بفرمایید .

با سلام، دادخواست الزام به تحویل مبیع رو مطرح کنید

با احترام میتوانید شکایت کنید

با سلام
با توجه به شرایط تحویل که بین خود مقرر کرده اید امکان اقدام حقوقی وجود دارد

امکان طرح دعوی برای شما وجود دارد

امکان طرح دعوی را دارید، اما زود و دیر آن معلوم نیست.