خسارت تصادفات رانندگی بر عهده کیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #83976891

با سلام خودروی الف با خودروی ب تصادف می کنه که ۶ نفر فوت میکنه و راننده ب هم مجروح میشه و هر ۷ نفر ذکر شده داخل خودروی ب بودند و مقصر حادثه هم ۱۰۰ درصد خودروی الف شناخته شده حال سوالی که از کارشناسان دارم اینه که دیه این دو نفر اضافی چگونه پرداخت میشه باتوجه به اینکه بیمه پرداخت میکنه بازیافت آن از چه کسی دریافت میشه

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه مازاد برای سرنشینان اضافی توسط صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت خواهد شد باتشکر