اطلاع از حکم صادره در دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۱۷ #83963860

با سلام
دیروز پیامکی برای من اومده که صدور قطعی حکم در دادیاری ناحیه دو کرج با شماره پرونده و فرعی
چگونه میتونم بفهمم که حکم چیه و به خاطر چی بوده اصلا چون هیچ اطلاعی نداشتم در این مورد

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به شما ابلاغ خواهد شد از طریق سامانه ثنا

با سلام
اگر ثنا دارید براتون پیامک میاد در غیر اینصورت به شعبه مراجعه نمایید

اگر سامانه ثنا داشته باشید به سامانه شما ارسال میشود در غیر اینصورت میتوانید به شعبه مذکور برای دریافت دادنامه مراجعه نمایید .

سلام دادنامه مزبور حدود یک هفته بعد در سامانه ابلاغ شما درج شده و مراتب جهت مشاهده رای به شما پیامک می‌شود

سلام و درود
منتظر پیامک بعدی از سایت باشید مبنی بر اینکه ابلاغ شماره ... در سامانه قرار گرفت.
اگر استرس دارید سریعا به شعبه مراجعه کنید و البته برخی موارد اعلام میشود که بروید تا از طریق سایت ابلاغ شود.

با سلام اگر شما در ثنا ثبت نام کرده باشید با شماره پرونده می توانید از سایت عدل ایران پیگیری کنید و همچنین بعد از چند روز در ساماه رای قرار می گیرد. در ضمن به شعبه هم می توانید مراجعه کنید

رای براتون پیامک میشه با مضمون اینکه در سامانه ابلاغ قرار گرفت