اداره کار یا بیمه ما رو جریمه نمیکنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۴ #83959695

سلام کارفرما هستم کارمندم ۱۶ سال پیش ما مشغول به کار بوده ۸ سال هست که بیمه اش کردیم امسال از مجموعه ما جدا شده الان پیگیر بیمه بیکاری و اینا هست میگه بابت ۱۶ سال کار یصورت ساله قراداد بنویسیم من میگم بابت ۸ سال مینویسم .
اگر بابت ۱۶ سال بنویسیم برام مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر صورت شما مسئول میباشید

سلام شما چون اون هست سال قبل و بیمه نکردید تخلف کردید و جریمه میشید از نظر قانون کار

با سلام.‌شما به خاطر عدم بیمه در آن ۸ سال مرتکب تخلف شده آید و بدون قرارداد نمی توانید ۸ سال را اضافه نمایید.‌

با درود؛
کاربر گرامی؛ اساسا طبق مقررات و قوانین؛ کارفرما از ابتدای اشتغال کارگر یعنی هشت سال ماقبل نیز در قبال بیمه کارگر مسولیت دارد..

با سلام
نسبت به ۸ سال ابتدایی مسئول پرداخت بیمه ایشان خواهید سد.

باسلام
نسبت به ۱۶ سال مسئول هستید

با سلام
از ابتدا مشغول به کار شدن باید کارگر خود را بیمه میکردین و در این خصوص مسول هستین