گفته این شخص که من باهاش قولنامه دارم گفته سند نزند، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۱ #83941182

سلام. اتومبیلی خریداری کردم حدود ۳ سال پیش. یک قولنامه دستی دارم الان میخوام سند بزنم . ولیکن شخصی که ازش خریدم و قولنامه نوشتم صاحب سند نبود الان چون پدر بنده به اون اقا گفتن سند به نام من نزنه ایشون هم این کارو انجام نمیده. حتی با کسی که سند به نامش هست تماس گرفتم گفته این شخص که من باهاش قولنامه دارم گفته سند نزنه به نامه من. اگر نیاز باشه عکسه قولنامه رو براتون میفرستم. شما رو به خدا راهنمایی کنید. به خداوند قسم که دستم خالیه تمام زندگیم این ماشینه .خواهش میکنم راهنمایی کنید.خواهش میکنم جواب بدهید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ این سوال بستگی به این دارد که فروشنده با اجازه مالک قولنامه کرده باشد یا خیر اگر با اجازه مالک باشد یا فروشنده نمایند مالک باشد که شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند اتوموبیل و تحویل آن را به طرفیت هردو بخواهید( اگر تحویل نگرفتید) ولی اگر مالک به فروشنده اجازه نداده باشد معامله فضولی وحتی انتقال مال غیرمی تواند باشد وشما صرفا می توانید ثمن خود را از فضول ( یعنی فروشنده) مطالبه نمایید