شکایت از خانواده، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #83921340

سلام
من یه پسر ۱۸ ساله هستم خانواده من کاری کردن که من مثل روانی ها شدم یه سر تو فکرم گریه میکنم بهم میگن تو معتادی درصورتی که هیچگونه مواد مخدری مصرف نمیکنم حتی میگم آزمایش بگیرین ولی نمیگیرن من دیگه روانی شدم.
باید چکار کنم که مشکل زندگیم حل شه؟
خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شماره ۱۲۳ یا همان اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا مشکل شما را حل کنند

بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام
بهتر است وقت مشاوره بگیرید و با خانواده خود چند جلسه مشاوره شرکت کنید
مطمئنا بی تاثیر نخواهد بود

سلام
ببینید منطقا امکان طرح شکایت ندارید در این خصوص چون ادله و مدارکی دال بر وقوع افترا ندارید
پیشنهاد میدم با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید