آیا طبقه اول می‌تواند نرده برای پنجره بگذارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۳ #83908736

من طبقه اول یک برج واحد دارم میخوام برای پنجره هام حفاظ بزارم ولی مدیریت به من اجازه نمیده آیا میتونم آیت کارو انجام بدم یا نه

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای این اقدام منعی نمی باشد.

طبق قانون اپارتمانها شما نمیتوانید نسبت ب تغییر نما ساختمان اقدامی نمایید بهتر است با توافق و جذب رضایت مدیریت این مساله را حل نمایید

درود
در قسمت اختصاصی خود می توانید هر تصرفی انجام دهید.

مانعی برای این کار وجود ندارد

جهت حفاظت از اموال خود میتوانید حفاظ نصب کنید و منع قانونی ندارد

با سلام
در خصوص انجام این کار از نظر قانونی هیچ مانعی نیست و نگذاشتن هیت مدیره برای انجام اینکار وجاهت قانونی ندارد

با سلام
هیچگونه منع قانونی وجود ندارد ضمنا این اقدام شما به نحوی که در جهت حفاظت از اموال باشد و اخلالی در مشاعات ساختمان ایجاد ننماید بلامانع است.