اگر یکی از ورثه ها شکایت کند؛ چطور انجا را تقسیم می کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #83890112

باسلام باغی داریم حدود ۱۳ هزار متر مربع با سند شش دانگ که سه خواهر و دو برادر و مادرم در آن شریک هستیم البته بعد فوت پدر آیا میشود آنجا رو تقسیم کرد یا نه، اگر یکی از ورثه ها شکایت کند چطور انجا را تقسیم می کنند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر یک از ورثه میتواند درخواست تقسیم ترکه را بدهد ابتدا گواهی حصر وراثت دریافت سپس میتواند اقدام به درخواست تقسیم ترکه داد

سلام
برای تقسیم وراث باید توافق نمایند
و اگر توافق ننمایند از طریق کارشناسی و قرعه انجام می گردد
شرط اینکه زمین قابل تقسیم باشد این است که از نظر جهاد کشاورزی و قانونا خرد کردن زمین با توجه به این که کاربری آن کشاورزی است ایراد نداشته باشد والا فروخته می شود و پول آن تقسیم می گردد.

با سلام و احترام
ابتدا با توافق وراث نسبت به تقسیم ترکه اقدام کنید
اگر توافق ممکن نبود دادخواست تقسیم ترکه دهید
و دادگاه طبق قانون اقدام می کند

در صورت عدم توافق همه ورثه ، هریک از وراث میتوانند تقاضای تقسیم نمایند که موضوع به کارشناسی ارجاع شده و کارشناس در نظریه خود صورت های مختلفی را برای تقسیم به دادگاه پیشنهاد می نماید . اگر وراث بر سر یکی از صورت های پیشنهادی توافق نمایند ، دادگاه بر همان اساس رای خود را صادر کرده و در غیر اینصورت راسا یکی از راهها را مورد حکم قرار خواهد داد .