آیا با مراجعه به درب خونه میتونم همونوقت ببرمش خونه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۳ #83885218

چطوری میتونم زنم رو که با فریب خاله و خواهرش ۷ ماهه از خونه ام بدون اطلاعم بهمراه یه سری وسائل منزل که خودم خریدم و هنوز استفاده نشده بود رو که بردن برگردونم؟ آیا با مراجعه به درب خونه خاله اش میتونم همونوقت ببرمش خونه حتی اگه با تهمت های دروغی نسبت بهم همراه باشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درد برشما
مراجعه مستقیم شمابه درب منزل باتوجه به اینکه همسر شماتمایلی به بازگشت ندارد ممکن است عواقبی برای شماداشته باشد درابتدا سعی کنیدازطریق واسطه وازدرسازش وارد بشوید واگر نتیجه نداد می توانیداظارنامه برای ایشان ارسال کتیدیاکه دعوای الزام به تمکینن طرح نمایید.

اگرشخصا بخواهی اقدامی بکنی راه شما درست نیست شما در مورد خانمت‌ونیز اثاثیه خونه آن باید دادخواست تمکین درمورد بازگشت خانم ودرمورد اثاثیه دادخواست است دادی تقدیم دادگاه بنمایی

سلام بصورت اجباری نمی توانید همسرتان را بمنزل برگردانید تنها می تواتید درخواست تمکین به دادگاه بدهید و در صورت عدم تمکین در مراجعات بعدی برلی شما مفید است ازجمله مورد نفقه اگر مطرح شود

ابتدا اظهارنامه الزام به تمکین برایشان ارسال کنید و پس از طی مهلت دادخواست الزام به تمکین ارسال کنید . درهرصورت نمیتوانید ایشان را مجبور به تمکین کنید ولی درصورت اثبات عدم تمکین ناشزه محسوب شده و علاوه بر توقف پرداخت نفقه جاریه ، میتوانید با دادخواست تجویز ازدواج مجدد ، با حکم دادگاه مجددا ازدواج نمایید

سلام
ابتدا اقدام به تنظیم و ارسال اظهار نامه مبنی بر دعوت بازگشت به خانه مطرح کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین

با‌ سلام
قانونا تا زمانی که زوجه راضی به بازگشت نباشد نمیتوانید ایشان را به زور به خانه برگردانید.
اما میتوانید دادخواست تمکین مطرح کنید و در صورت عدم تمکین ایشان گواهی نشوز ایشان را بگیرید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید