فقط با داشتن برگه فرم و لاشه چک میتونم اعلام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۹ #83878760

سلام بنده مبلغ ۱۲ میلیون از شخصی چک برگشتی دارم که حدود سه چهار سال پیش یه شخص دیگه چک را فرم زده و الان دسترسی بهش ندارم که وکالت بهم بدهد جهت شکایت کردن از صاحب چک میخواستم بدونم بدون اینکه وکالت داشته باشم و فقط با داشتن برگه فرم و لاشه چک میتونم اعلام شکایت کنم

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که چک ها به صورت قانونی به شما منتقل شده است می توانید جهت مطالبه آن اقدام نمایید

بایستی در ظهر چک توسط دارنده اولیه نوشته شود که چک به شما منتقل شده است سپس میتوانید اقدام نماید .

سلام
اگر چک ها به نام شما منتقل شدند و شما دارنده قانونی چک محسوب می شوید می توانید اقدام کنید.