با توجه به اینکه سهل انگاری مذکور از سوی قضات آن دادگاه حق اینجانب تضییع شده است، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۱ #83861905

با سلام
احتراما اینجانب _________ به موجب قرارداد اجاره عادی یک باب منزل مسکونی اجاره نمودم و مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۲۱ تومان نیز به عنوان وجه الرهانه پرداخت نمودم . لازم به ذکر است که مالک مال مورد اجاره ابتدا منزل را به بنگاه دار اجاره داده و سپس به وی حق انتقال به غیر نیز اعطاء نموده است. بنده در منزل مذکور ساکن بودم تا اینکه با حکمی از شورای حل اختلاف مواجه شدم که حکایت از تخلیه ملک مورد اجاره من علیه آقای_______صادر شده بود در حالی که آقای ____ هر چند که منزل را اجاره نموده بود ولی به لحاظ تفویض اختیار حاصله از مالک ، وقتی ملک را به اینجانب اجاره داده بود، هیچگاه در آن سکونت نداشته است . پس از صدور حکم ناچار شدم دعوی اعتراض ثالث نسبت به رای صادره مطرح نمایم که متاسفانه در کمال تعجب با استدلالی عجیب از قاضی محترم شعبه سوم حقوقی مواجه شده ام که معترض ثالث معین ننموده است به چه موضوعی اعتراض دارد مگر به موجب قانون شخص ثالث که مدعی حقی در دعوی مطروحه باشد نمی تواند نسبت به حکمی که به حقوق وی خلل وارد می آورد اعتراض نماید پس علت رد دعوی اینجانب توسط قاضی محترم یا ناشی از خروج وی از بی طرفی است یا ناشی از عدم آگاهی نسبت به قانون که هر کدام از این دو علت باشد تخلف انتظامی است و اینجانب حق شکایت انتظامی کیفری را برای خود محفوظ می دارم. به علاوه وقتی قرارداد اجاره تابع قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶ می باشد. دیگر نیازی به صدور حکم تخلیه نمی باشد و صرفا می بایست دستور تخلیه صادر گردد و طبق ماده ۴ قانون مذکور مبلغ ودیعه یا وجه الرهانه ابتدا باید پرداخت گردد سپس دستور تخلیه انجام شود.این در حالی هست که در نبود اینجانب و همسرم مامورین تحت امر جنابعالی اقدام تخلیه ملک مورد اجاره اینجانب نموده اند و مبلغ وجه الرهانه اینجانب به من مسترد نشده است با توجه به اینکه سهل انگاری مذکور از سوی قضات آن دادگاه حق اینجانب تضییع شده است. تقاضا دارم دستور فرمایید مبغ وجه الرهانه اینجانب از موجر اخذ و تحویل شود تا موجبات شکایت اینجانب از عملکرد قضات آن دادگستری فراهم نگردد.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از بنگاه دار شکایت نمایید و یا به حکم صادره اعتراض نمایید ، مدارکتان بایستی بررسی شود