وکالت برای طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۲ #83857966

ایا می توان به دلیل ناتوانی به نوه خود برای طلاق وکالت دهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛ به هرحال باید به وکیل وکالت در طلاق دهید تا کارهای قانونی را بتواند انجام دهد.

سلام بهتر است خودتان به یک وکیل وکالت دهید یا وکالت محضری بدهید به نوه تا ایشان از طرف شما وکالت بدهند به وکیل در هرحال وکیل دادگستری باید جای شما اقدام کند.

با سلام
وکالت ایشون محضری است و برای مراجعه به محاکم دادگستری باید از طریق همان وکالت محضری یا خود شما با یک وکیل دادگستری نیز قرارداد بسته شود

با درود. نوه تون بعنوان وکیل عادی در صورت داشتن حق توکیل به غیر باید وکیل دادگستری انتخاب نماید.

درود بهتر است خودتان به یک وکیل دادگستری وکالت در طلاق دهید

شخصا نمیتوانند به جای شما اعلام وکالت کنند و باید برای شما وکیل بگیرند

سلام در هر صورت ایشان نیز باید از طرف شما به یک وکیل دادگستری وکالت بدهند چرا که قادر به حضور به جای شما در محاکم قضایی نخواهند بود