رفتن پرونده به دیوان عالی کشور، به معنی بحرانی بودن آن است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۸ #83857127

سلام
ببخشید مزاحم شدم
یکسوال داشتم
من یک پرونده واسم درست شده با موضوع کلاهبرداری اینترنتی!
پرونده ابتدا ابلاغیه فرستادن نرفتم.بعد نیابت شد به شهرم!
اینجا صدام نزدن (تو شهر خودم)
حالا بعد ۸ماه تو سامانه ثنا دیدم‌پروندم رفته دیوان عالی کشور و منتظر دستور قاضی برای رسیدگی‌هست!!!

خواستم بدونم رفتن پرونده به اونجا یعنی موضوع پرونده مهم و بحرانیه؟
(چون این اشتباهیه ک خودم انجام دادم و نمیتونم زیرش بزنم ک من نبودم.چون قطعا مستندات کافی هم دارن در این زمینه ک محکومم کنن)

بعد تو رای ک بخوان بدن، جنبه مثبت داره مجازاتش یا منفی؟(مثلا بخشش یا نقدی یا زندان!؟)

سند قبول میکنن بیای بیرون یا باید بری زندان تا تحقیقات انجام بشه؟

همین سوالات واسم پیش اومد ممنون میشم‌دوستان عزیز جواب بدن💕🙏🏻

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده از جهت تعیین صلاحیت محل رسیدگی دادگاه به دیوانعالی کشور رفته است و هنوز به اتهام انتسابی رسیدگی نشده است .

سلام
خیر نگران نباشید ارسال پرونده به دیوان تحت شرایطی ممکن است و دیوان نیز تصمیم گیری می کند و این به معنای بحرانی بودن نیست

با سلام و احترام مخاطب گرامی برای کسب راهنمایی لازم ضروری است که آخرین تصمیم و رای صادره از شعب بدوی و یا تجدیدنظر را از سامانه ثنای خود استخراج و نسبت به وضعیت اتهامی و میزان محکومیت و ادله آن کسب اطلاع لازم به عمل بیاورید. دفاع از شما توسط شخص خودتان یا وکیل دادگستری منوط به کسب اطلاعات یاد شده است. صرف ارجاع پرونده به دیوانعالی کشور به معنی بحرانی بودن وضعیت شما نیست و حتی ممکن است رای به ضرر شکات صادر شده که در مرجع یاد شده اعتراض یا اعاده دادرسی تقاضا نموده اند. به هر حال این اظهار نظر قطعی و دقیق نیست و همانگونه که اعلام شد، راهنمایی دقیق شما منوط به مطالعه دقیق پرونده و مستندات موجود و آرای صادره است.

با سلام
اولا اینکه پرونده های با اهمیت بالا به دیوان عالی کشور ارجاع می شود آن هم در صورت تجدید نظر خواهی طرفین دعوی و چون از کم و کیف پرونده خبر ندارید نمی توانم اظهار نظر کنم که در چه حدی مجازات هستش

سلام دوست عزیز
نه به معنی بحرانی بودن نیست بهرحال مرحله ای از رسیدگی است ولی بهتر است خود را در روند پیگیری پرونده قرار دهید

سلام احتمال دارد در راستای حل اختلاف صلاحیت به دیوان ارجاع شده باشد

پرونده ای که درصلاحیت دیوان عالی کشور باشد ، به دبوان ارسال می گردد