پسر از طریق قانونی اقدام نماید می تواند حضانت خود را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #83854470

۱_سلام خدمت شما ببخشید می خواستم بدونم بعد از طلاق حضانت پسر به پدر داده شده است و مادر هم طبق دادگاه حق دارد هفته ای یکبار فرزندش را ببیند. در حال حاضر پسر در ۱۶ سالگی است می خواستم ببینم اگر الان پسر از طریق قانونی اقدام نماید می تواند حضانت خود را تغییر دهد؟ ۲_ و اگر خواست می تواند حضانت خود را نه به پدر و نه به مادر بدهد مثلا به عمو یا عمه بدهد؟ ۳_بعد جسارتا در صورتی که پسر با رضایت خود از پدر که حضانت پسر را داشته جدا شود نفقه و ارثی به پسر تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
پسر بعد از رسیدن به سن ۱۵ سالگی (سن بلوغ)خود میتواند تعیین کند که با چه کسی زندگی کند و تا رسیدن به سن۱۸ سالگی نفقه او بر عهده پدر میباشد

با سلام، فرزند پسر بعد از سن بلوغ (۱۵ سالگی) تحت حضانت کسی نیست و‌ میتواند با هر یک از والدین به انتخاب خود زندگی کند، در چنین شرایطی همچنان نفقه و ارث به وی تعلق میگیرد.

سلام پسر در ۱۶ سالگی تحت حضانت کسی نیست و خودش می‌تواند انتخاب نماید با چه کسی زندگی کند.
در هر صورت پدر مکلف به پرداخت نفقه است و پسر ارث هم می‌برد

سلام
با توجه به اینکه ایشان به سن بلوغ رسیده آن بنا به تشخیص خود می‌توانند باهریک از والدین که خواستند زندگی کنند
نفقه ایشان تا زمان رسیدن به سن قانونی و تحصیل و فعلا با پدر است
و در هر حال ارث به ایشان تعلق می‌گیرد و مواردی که کفتید مانع ارث نیست