فروش ملک مشارکتی به صورت سه دانگ آن امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۷ #83850592

سلام.ملکی خریداری شد که بنده با شخصی شریک بودم البته وام و سند ۶ دانگ بنام بنده هست ولی به ازای ۳ دونگ ایشون بهشون مبایعه نامه ای برای تاریخ ۲ سال بعد دادم زیرا وام اخذ شده ۲ سال بعد تمام میشود و قرار شد آن موقع سند نصف شود.ما قرار ازدواج داشتیم که بهم خورد حال میخاستم بدانم امکان فروش ۳ دونگ خود را دارم؟وضعیت وام چه میشود چون قابل انتقال هم نیست؟در ضمن آن اقا توان خرید یکجای سهم بنده را هم ندارد و من پول لازمم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید به ایشان اظهارنامه بدهید که اگر قصد خرید یا فروش دارد ، ملبغ مورد نظرش را اعلام کند . اگر مبلغ اعلامی ایشان مورد پذیرش شما هم بود که توافق حاصل می شود در غیر این صورت باید درخواست افراز به اداره ثبت بدهید و در صورت عدم امکان افراز درخواست دستور فروش به دادگاه تقدیم کنید . بهتر است وکیل بگیرید .