درخواست مطالبه نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۴ #83839618

سلام وقت بخیر،درخواست نفقه کردم و مراحلش طی شده و شوهرم محکوم شد و نامه ی زندانش صادر شد در حین همین جرم همزمان مقداری مواد از جیبش دراومد و برای این جرم هم همزمان با عدم پرداخت نفقه محکوم و به زندان رفنت به ۲ زندان متفاوت با این تفاوت که برای مواد به زندان رفت حدودا ۱۰ ماه و بعد تونست با سند مرخصی بگیره و دیگر هم برنگشته و دست من هم به جایی بند نیست. ازشما وکلای عزیز خواستارم به من کمک کنید و راهنمای کنید کجا و چکاری انجام بدم و برم که بتونم نفقه بگیرم

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید از طریق معرفی اموال منقول و یا غیر منقول اقدام نمایید و یا درخواست جلب سیار نمایید !

اگرایشان جهت مرخصی اززندان باسند آزادشده میتوانید نسبت به سند, اقدام کنید

از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

برای نفقه درخواست صدور اجراییه به اجرای احکام بدید

باسلام
از طریق اجرای احکام اقدام به مسدودی حساب و یا توقیف اموال در صورت داشتن و در غیر اینصورت اقدام به اخذ حکم جلب ایشان نمایید

با سلام و احترام به استحضار می رساند شما می بایستی در راستای تجویز ماده ۳ از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب ۱۳۹۴ بلافاصله زمانی که شوهرتان در زندان ساکن بودند حکم بازداشت وی را به زندان مربوطه تحویل می دادید تا مانع از آزادی وی می شدید . اینک میتوانید ضمن تعقیب وی به جهت عدم پرداخت نفقه و محکومیت به حمل و نگهداری مواد مخدر اقدام به درخواست طلاق نمایید و سایر حقوق شرعی و قانونی خویش از جمله مهریه را نیز مطالبه نموده و حتی حضانت فرزندان خویش را نیز بر عهده بگیرید.

سلام
به اجرای احکام صدور نفقه تشریف ببرید و تقاضای صدور اجراییه مطرح کنید