اگر از پزشکی بخواهیم شکایت کنیم مراحل آن چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۹۶ #83827018

پزشک با تزریق بیش از اندازه بوتاکس باعث افتادگی پلک و کاهش دید شده است؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکواییه مبنی بر قصور پزشکی ثبت شود پس از ارجاع به پزشکی قانونی و تعیین و تشخیص تقصیر احتمال محکومیت هست

ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی تحت عنوان قصور پزشکی اقدام نمایید از طریق نظام پزشکی هم می توانید جداگانه اقدام نمایید

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی جهت ثبت شکایت اقدام نمایید

باسلام
در دفتر خدمات قضایی به ثبت شکایت و پیگیری از کمیسیون پزشکی نمایید

سلام وقت بخیر در صورتی که ایشان پزشک باشند با شکایت از ایشان در خدمات قضایی طبق کمیسیون پزشکی قصور ایشان اثبات یا رد می‌شود.

با سلام
این موضوع نیاز به بررسی توسط کمسیون پزشکی و دادسرا دارد
شما می توانید نسبت به شکایت خود از دفتر خدمات قضایی و کمسیون پزشکی اقدام نمایید.

سلام، با اثبات قصور پزشک میتوانید از ایشان شکایت کنید.