ایا با شکایت مجدد ظهرنویس چک بنده چگونه میتوانم از خود دفاع کنم و چکم را وصول نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۲ #83817100

با سلام
بنده یک فقره چک جهت ضمانت پرداخت اقساط از فردی گرفته ام که اگر اقساط بانکش پرداخت نشد اجرا بزارم که بعد از اینکه مسلم شد پرداخت نمیکنه مقداری از اقساط را پرداخت کردم و چک رو اجرا گزاشتم که بعد صاحب چک به تحریک ظهر نویس چک اقدام به شکایت خیانت در امانت کرد که در نهایت چون خودش فراری بود نتوانست در کلانتری حضور پیدا کند و از انجایی که میترسید بنده اعاده حیثیت کنم رضایت داد و قرار منع تعقیب برای بنده صادرشد. و الان بعد یکماه از منع تعقیب. ظهرنویس چک که هیچ رابطه ای در خصوص تحویل چک به بنده نداشته و فقط در محل تحویل چک حضور داشته و پشت چک رو امضا کرده اقدام به شکایت خیانت در امانت نموده ایا با توجه به رضایت صادر کننده چک در پرونده دیگری. باز هم میتوان در این خصوص شکایت کرد و اینکه من چک رو از صادر کننده گرفتم و ادعای ایشان در شکایت قبلی این بود که وام گیرنده در قرارداد اصلا وامی نگرفته در واقع وام گیرنده بانک فردی سوری بود و ضامن پول رو دریافت کرد و اصل پول به حساب ضامن واریز شده و فیش ان موجود است و اشتباه بنده این بود که بجای وام گیرنده از یکی از ضامنها قرارداد دریافت چک را دادم. که در نهایت ان پرونده مختومه شده است.. با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شکایت ظهرنویس نتیجه ای ندارد...

شکایت علیه ظهرنویس در این م‌مورد به نتیجه نمیرسد .

با سلام
شکایت ظهرنویس نتیجه ای ندارد در صورت راهنمایی از خدمات مشاوره کمک بگیرید

سلام
شکایت علیه ظهرنویس نتیجه ندارد

با درود شکایت ظهر نویس به نتیجه نمیرسد

طرح دعوی علیه ظهرنویس نتیجه خاصی در بر ندارد.

بادرودوسلام شکایت ظهرنویس فاقد نتیجه می باشد.