کلیه قبض ها به موقع پرداخت شده، از نظر قانونی چه کاری باید انجام داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #83799062

با سلام خسته نباشید من در سال ۷۶ خط تلفنی را بصورت صلح نامه از شخصی خریدم. متاسفانه صلح نامه گم شده و محضری را که در ان صلح نامه امضا شده نیز همکاری نمیکند در مخابرات هنوز آن شخص را بنام مالک میشناسد و مالک نیز از آمدن به مخابرات برای به نام کردن خودداری میکند و تهدید به قطع کردن خط هم نموده است در این ۲۳ سال خط در احتیار اینجانب بوده و کلیه قبض ها نیز به موقع پرداخت شده است از نظر قانونی چه کاری باید انجام داد.باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به تنظیم سند بنام شما نمایید و در صورت عدم نتیجه از طریق دادخواست الزام به تنظیم سند سیمکارت با استناد به استشهادیه و قبوض پرداختی بر علیه مالک اصلی اقدام نمایید

با سلام. دادخواستی علیه ایشان مبنی بر الزام به انتقال خط تلفن تقدیم کنید. البته مالکیت شما نیز باید توسط دادگاه محرز شود.

سلام
میتوانید اقدام به ارسال و تنظیم اظهارنامه برای شخص نمایید و مراتب را اعلام کنید