می توانیم با توجه به قید حیات بودن پدر ادعای مابقی ارث و میراث را بکنیم با توجه به اینکه انحصارر وراثت نشده است و مدارک دستی و محضری نیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۵ #83781320

سلام
پدر بزرگم در وصیت خود تنها یک باغ رابه پدرم داد و گفت دیگر هیچ حقی در سایر زمین های بایر نداری -پس از فوت پدر بزرگ عموی بزرگم بعد از ۱۰ سال با هماهنگی شورای ده نوشته ای تنظیم نمود که ان باغ و یه قطعه زمین را به پدرم واگذار کرد .حال

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای ورود به پرونده با هر موضوعی میبایست بدوا ذینفع باشید لیکن ارث صرفا به وراث تعلق میگیرد و بعلت حاجب بودن پدر شما نسبت به ارث پدربزرگتان قادر به طرح دعوی نیستید

باسلام واحترام از ارث محروم کردن موضوعیت ندارد ومیتوانید جهت اخذ گواهی انحصار وراثت و تحریرترکه اقدام نمایید

با احترام وصیت تا میزان یک سوم نافذ است

وقت بخیر بله چنین اقدامی ممکن است

امکان مطالبه سهم الارث وجود دارد.

با سلام
اگر پدر در قید حیات است امکان الزام به بیشتر از آنچه وصیت کرده وجود ندارد. شخص موصی اختیار وصیت نسبت به اموال خود را تا حداکثر یک سوم داراست.

سلام
وصیت تا میزان یک سوم نافذ است.از بقیه ماترک نیز پدرتان ارث می برد.البته نوشته ای که عمو تان تنظیم کرده باید بررسی شود.