امروز از اجرای ثبت نامه لزوم پرداخت مهریه اومده باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۶ #83772500

با سلام
سوال داشتم خانومم ۱۰ روز بعد از ازدواج بدونه هیچ درگیری و موضوعی مهریه ۳۱۳ سکه گذاشته اجرا و خونه رو ترک کرده امروز از اجرای ثبت نامه لازم الاجرا اومده باید چیکار کنم ؟ کجا برو ؟
خونه ندارم
مستاجر پدرم هستم
یک تیبا قسطی خریدم
حقوقم هم ۲۴۰۰ هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید من شنبه باید جایی برای اعسار برم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموالی به نام شما باشد از طریق اجرای ثبت توقیف خواهد شد.
دادخواست اعسار در حال حاضر و قبل از صدور حکم محکومیت امکان پذیر نیست و مانع توقیف اموال نمی شود.

با سلام بمحض جاری شدن صیغه عقد خانم مالک مهریه می گردد و نیازی بوجود درگیری و ناراحتی نیست خانم می تواند از طریق دادگاه یا اجرای ثبت علیه شما اجراییه صادر کند و حقوق شما نهایتا تا یک سوم یا یک چهارم بابت مهریه توقیف می شود ماشین با توجه به قسطی بودن و جزو مستثنیات دین بودن قابل توقیف نمی باشد همچنین بعد از صدور حکم محکومیت شما باید دادخواست اعسار و تقسیط مهریه به دادگاه صادر کننده تقدیم نمایید

با سلام
با توجه به اجراییه ثبتی صادره علیه شما و عدم تمکن مالی،دادخواست اعسار خود را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باسلام
اولا ضروری است که مردان پیش از عقد، از ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی، به شرح ذیل مطلع گردند:
《به مجرد عقد، زن مالک مهر می‌شود و می‌تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید.》
لذا همانطور که میبینید مطالبه مهر، مستلزم هیچ نوع درگیری ای نیست!
و به مجرد اجرای صیغه عقد نکاح و امضای سندنکاحیه، زنان میتوانند مهر خود را طلب کنند.
و این بر مردان است که چیزی را مهر کنند و موافقت به تحریر آن کنند که همان زمان توان پرداخت کل آنرا داشته باشند.
و این عدم آگاهی ، مسولیتش با خود مردان و زنانی است که ناآگاهانه به امضای سند نکاح، که یکی از چند عقد مندرج در قانون است، تن میدهند.
برای امضای هر معامله ای میبایست پیشتر،از قواعد حقوقی حاکم برآن مطلع شد!
و عواقب آن منطقا ، بر معامله کننده است.

۲. قانون دیگری که علم برآن ضروریست؛ حق حبس است.
بدین معنا که طرفین هر معامله ای، میتوانند تازمانیکه طرف مقابل ادای دین نکرده از انجام تعهدمتقابل سرباززنند.
و در عقدنکاح بدین معنیست که؛
زن میتواند تازمانیکه مرد کل مهر را به وی تسلیم نکرده، از ادای وظایف زناشویی(باراول) امتناع نماید.
و این امتناع، مسقط حق نفقه نیست.
یعنی در عین حال، زن درتمام این مدت، قانونا مستحق نفقه است.
۳. از طریق اجرای ثبت، اموالیکه بنام شماست توقیف خواهد شد.
۴. درصورت صدورحکم مبنی بر پرداخت، شما میتوانید دادخواست اعسار ثبت نموده و تقاضای تقسیط محکوم به، را باتوجه به وضعیت مالی خود، بنمایید.
دادگاه وضعیت مالی و درامدی شما را استعلام و بررسی نموده و حکم خود را صادر مینماید.
نسبت به آن حکم هم میتوان تجدیدنظرخواهی نمود.
و هم پس از مدتی، دادخواست تعدیل اقساط مطرح نمود.

همانطور که همواره پیشنهاد میکنم، ساده ترین راه خلاصی برای ۲طرف، مصالحه بر سر امری مشترک است.
لذا قابلیت گفت و گو و مذاکره را در خود ایجاد و تقویت نمایید.
تا ان شاءالله بر سر امر مشترکی توافق نموده و ختم به خیر گردد.
موفق باشید