در تصادف اتفاق افتاده، مشکلی برای من پیش میاد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۵ #83761950

سلام، در حال سبقت در مسیر مستقیم با سرعت ۲۰-۳۰ کیلومتر از موتور بودم که موتور با دو سرنشین به در عقب سمت راست خورد و فقط دیدم که افتاد، من رفتم و دیگه ندیدم چه اتفاقی افتاد، میخواستم بدونم مشکلی برای من پیش میاد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر این بود که توقف میکردید ولیکن بخاطر شرایط ایجاد شده شما دچار استرس و ترس صحنه را ترک کردید به عقیده بنده هیچ اقدامی نکنید اگر شکایتی علیه شما شده باشد که بعید میدانم ابلاغ خواهد شد

با احترام
اگر شاکی داشته باشید جرم تلقی شده و شما محکوم به پرداخت دیه خواهید شد

بلی شما به علت ترک محل حادثه و عدم یاری رساندن در صورت شکایت ایشان قطعا مستوجب کیفر خواهید بود

با درود بله امکان پذیر است

"با سلام"
شما متهم هستید و در اسرع وقت جلب خواهید شد

سلام
در صورتی که کارشناس تصادفات شما را مقصر اعلام نماید و اعتراضی به نظریه کارشناسی نداشته باشید وعلیه شما شکایت نمایند به پرداخت دیه محکوم خواهید شد

با سلام
این امر بستگی به این دارد که آیا موتور سوار از شما شکایتی دارد یا نه ؟ و اینکه در صورت شکایت از شما که به نظر کارشناسی هم ارجاع خواهد شد کارشناس چه نظری خواهد داشت و اگر نظر کارشناس به ضرر شما باشد باز میتوانید معترض به نظر کارشناس باشید.در صورت محکومیت شما اگر این افراد زحمی و دچار سانحه شده باشند به پرداخت دیه محکوم خواهید شد