اون طرفی که اعتراض کرده بود الان میتونه منکر توافق بشه و بگه قبول نداره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #83720674

سلام خسته نباشید
میخاستم بدونم امکان داره در طلاق توافقی بعد از گزروندن مراحل قانونی و صدور حکم طلاق از طرف دادگاه یکی از طرفین اعتراض زده باشه و پرونده رفته باشه دادگاه تجدیدنظر و همون حکم تائید شده باشه و این پروسه حدود ۵ ماه طول کشیده!
البته زمان قانونی ۲۰ روزه اعتراض به حکم تجدید نظرش هم تمام شده!
اگه میتونه که توافقو بهم بزنه طرف دیگه پرونده باید چیکار کنه یعنی اینهمه وقت و هزینش حدر میره؟
و اگه نمیتونه توافق و بهم بزنه طرف مقابل چیکار میتونه بکنه چون اون الان حاضر نمیشه بیاد محضر!

باتشکر
ببخشید اگه یکم طولانی و گیج کننده هست

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
طرفی که اعتراض نموده اگر زوجه باشد آقا هم میتواند از حق طلاق خود استفاده نموده و اعلام عدم رضایت جهت ثبت دادخواست طلاق نماید.در هر صورت حق طلاق با زوج است و چنانچه زوجه توافق خود را کنسل کرده باشد زوج نیز میتواند از حق خود دفاع کند .
موفق باشید

سلام برای توضیح بیشتر بهتر است درخواست ارزیابی بدهید