گرفتن حضانت فرزند به خاطر مشغله کاری مادر ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۲ #83717992

سلام، خانم من ۳ ساله از خونه رفته ولی نتوست طلاق بگیره، به غیر از مهریه توی هرچی شکایت که کرده بود محکوم شد. برادراشم به خاطر حمله و ورود به عنف ( خونه پدری ) اونم شبانه هر کدوم سه سال زندانی بران اومده. سوال من اینه با توجه به اینکه خانم بتده ارایشگره و صبح تا شب ارایشگاست. و دختر ۶ سالم پیش مادر و سه تا برادراش که علاوه بر ۳ سال زندان سابقه درگیری و خودزنی هم دارند، و اکثرا فیلمهای بزرگسال نگاه میکنن حتی چندبار توی تبلت دخترم فیلم انداخته بودن که من پاک کردم ولی باز ازروی لج انداختن و الان اخلاق و رفتار دوگانه پیدا کرده و من در هفته فقط ۳۶ ساعت(تازه اونم سر وقت نمیارش).شدیدا هم به من وابستس. الان که مادر خودش پیشش نیست و مادربزرگشم معمولا میره روستای پدری خارج از استان میتونم درخواست حضانت بدم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بجهت حضانت صلاحیت مادر شرط است نه برادر مادر
طبق قانون تا ۷ سال حضانت فرزند با مادر است مگر عدم صلاحیت مادر احراز گردد.
مشغله کاری دلیل بر عدم صلاحیت نیست.

ممکن است تحت شرایطی حکم سلب حضانت صادر شود.