آیا مورد تائید دادگاه قرار می‌گیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۵۴ #83707999

همسایه هم واحد به دلایل مختلف با همسر اینجانب دچار درگیری لفظی شده اند، به دادگاه شکایت نموده. امضا هایی که در استشهاد نامه محلی ارائه نموده مشخصا یک دستخط مشابه دارد.
لازم به ذکر است تمامی واحدها با ایشان فامیل می‌باشند.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله استشهادیه مورد قبول دادگاه است اما شهود فقط اماره ای به جهت علم قاضی برای صدور رای هستند و شما میتوانید به دلایل دیگری استناد کنید. چنانچه ادعا دارید امضا ها جعلی هستند این مورد را مطرح کنید

سلام
شهادت اقوام قابل پذیرش است.

بله در قانون منعی برای شهادت اقوام وجود ندارد لذا شهادت قابل پذیرش خواهد بود

استشهادیه قابل پذیرش می باشد .

سلام به صرف استشهادیه کتبی حکم داده نمیشه ولی فامیل بودن شهود برای قاضی اهمیت زیادی نداره و بر اساس تطبیق شهادت اونا با وضعیت موجود و اظهارات طرفین حکم خواهد داد

ضمن درو وقت بخیر
استشهادیه مورد تایید مرجع قضایی و شهادت اقوام منع قانونی نخواهد داشت.

سلام
استشهادیه مورد تایید دادگاه است اما اگر دونفر به عنوان شاهد پیدا بکنید بهتراست .چون شهود معتبرتر از استشهادیه می باشد.شاید به این طریق بتوانید ادعای خودرا به شکل بهتری بیان کنید.