از کجا بدونه نیاز مبرم به تخلیه دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۵ #83705251

۲ روز پیش ستاد کرونا اعلام کرد که ازدواج فرزندان ذکور هم جزو استثناعات ستاد کرونا هستش
حالا موجر میاد میگه پسرم ازدواج کرده نیاز دارم بلند شو
بلند هم نشی وکیل میگیرم پول وکیل شورای حل اختلاف هم میفته گردن خودت
حالا مستاجر بنده خدا از کجا بدونه واقعا پسر صاحبخونه ازدواج کرده راست میگه
چون معمولا مستاجر بلند میکنن با قیمت بالاتر اجاره میدن
برای مستاجرها راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شورا باید نسبت به این موضوع رسیدگی و احراز نماید که اظهارات موجر صحیح است

در صورتی که موجر در شورا بتواند نیاز مبرم خود را اثبات کند دستور تخلیه صادر خواهد شد

باسلام درصورتی که موجر بتوان اثبات کند حکم تخلیه میگیرد

با اثبات موضوع میشه از شورا دستور تخلیه صار بشه

با سلام
با اثبات این موضوع توسط موجر در شورا ، دستور تخلیه صادر و مستاجر مکلف به تخلیه است .

موجر باید در شورا اظطرار خویش را ثابت نماید

درود
با اثبات این موضوع در شورا می توانند دستور تخلیه بگیرند.